Hopplös

Jag är uppenbarligen hopplöst dålig på att komma ihåg det här...
Ja jag, kom på det nu! Är inne för en snabb update, har varit ute på en härlig skogstur, i solen, med min underbara lilla häst! Åhh han är så duktig!
 Och nu väntar middag och sen ska jag försöka bli som folk (utseendemässigt) för att ha soffhäng med världens bästa M och barn :)
Ha en trevlig dag!

11:e april

God dagens!
Laddar upp inför ett kvällspass på jobbet med slösurfande, kaffe och Våra bästa år på tvn, Illa, jag vet :)
Skulle egentligen ha motionerat mitt lilla hjärta på morgonen, men vädret och foten gjorde det mindre lockande, plus att herr Svantesson har noll skor på sina fötter... Underbara häst som måste trampa av sig skorna när jag har 0 kronor på kontot.
Får se om han fixar att gå utan skor i två veckor eller om jag måste fjäska med hovslagaren..
Ja det var väl det jag hade att bjuda på, vädret gör mig hemskt oinspirerad till det mesta.
Ha en toppendag!

Long time, no see

Hej vänner!
Har haft en låång bloggpaus, har inte haft tid, lust eller något att skriva om förutom en tycka synd om mig själv klagan. Och det är väl inte intressant...

Men nu ska jag ta tag i mig själv!
1. Foten har nu läkt fint, är tillbaka heltid på jobbet. Har nu märkt hur mycket tid jobbet tar.. :)
2. Har börjat rida igen, underbart och Santiago är fruktansvärt samarbetsvillig trots lång vila.
3. Ja, det finns nog ingen mer punkt :) Förutom att jag jobbar hårt med mitt självförtroende på alla plan, det är inte det lättaste.
4. 25+ dagen närmar sig med stormsteg, bara två veckor kvar. Tyckte att jag såg början till en rynka idag på morgonen.......

Idag har jag i alla fall fått gosa med den sötaste 3 veckor gamla lilla tjej som finns, gud så mysiga bebisar är! Vill verkligen ha en egen, helst nyss. Men, det får väl vänta, då civilståndet just nu är smärtsamt mycket singel!

Ja det var väl en ganska så bra sammanfattning, ska fortsätta hålla er uppdaterade om mitt väldigt spännande liv! :)


Finaste! ♥

Linda

Hej och välkommna till en salig blandning av mina tankar och funderingar, hästsnack, shopping och lite annat! Mycket nöje!

RSS 2.0